مزیت‌های دورکاری تحت وب چیست؟ دورکار یا فریلنسر به فردی گفته می‌شود که قابلیت انجام کارها و وظایف خود را در محیطی خارج از محیط کار مانند منزل دارد. با شیوع ویروس کرونا در سرتاسر دنیا، مسئله دورکاری کارمندان بیشتر از قبل مورد توجه قرار گرفته است. مجموعه‌هایی که در حال استفاده از خدمات شبکه هستند، به حضور یک پشتیبان شبکه نیاز خواهند داشت. برخی از مدیران فکر می‌کنند کارشناس پشتیبانی شبکه حتما باید به صورت تمام وقت در محل شرکت حضور داشته باشد؛ در صورتی‌که نیازی به حضور تمام وقت این کارشناسان در اغلب سازمان‌ها نیست.

فریلنسر کیست؟

دورکاری تحت وب مزیت‌هایی دارد که برخی از مدیران سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف را مجاب کرده است که به جای نیروی حضوری، از کارشناس دورکار در راستای حفظ و نگهداری خدمات شبکه استفاده کنند. به عنوان مثال با دورکاری تحت وب می‌توانید هزینه‌های درون سازمانی را کاهش دهید. چراکه با استخدام یک کارشناس دورکار، نیازی به پرداخت حقوق ثابت ماهانه به این فرد وجود ندارد.

از طرفی یک کارشناس شبکه مانند دیگر کارمندان یک سازمان، پرکار نیست و ممکن است روزهایی در هفته هیچ فعالیتی برای انجام دادن نداشته باشد. این موضوع ممکن است چگونگی پرداخت حقوق به این فرد را با چالش مواجه کند. در این صورت بهترین راهکار این است که برای پشتیبانی شبکه از دورکاری تحت وب استفاده کنید تا کارشناس شبکه طبق ساعت‌های فعالیتش حقوق و دستمزد دریافت کند. اگر یک کارشناس شبکه هستید، دورکاری تحت وب حتی برای شما نیز مزایایی دارد. با فعالیت فریلنسری، می‌توانید تعداد پروژه‌های بیشتری در ماه انجام داده و درآمد بیشتری کسب کنید. اگر به دنبال دورکاری تحت وب هستید، از طریق شماره‌های موجود در سایت با ما تماس بگیرید.

کارشناس شبکه حضوری استخدام کنیم یا دورکار؟

کارشناس شبکه دورکار

این روزها اغلب شرکت‌های کوچک و بزرگ، برای سهولت در ارتباطات و افزایش راندمان کاری، از خدمات شبکه استفاده می‌کنند. برای نصب و راه‌اندازی شبکه باید از شرکتی که خدماتی در این زمینه ارائه می‌دهد کمک بگیرید. اما یکی از چالش‌های پیش‌روی اغلب مدیران کسب و کارها که مانع از استفاده آن‌ها از خدمات شبکه می‌شود، هزینه‌بر بودن و دشوار بودن پشتیبانی شبکه است.

با نصب و راه‌اندازی شبکه کار به اتمام نمی‌رسد! پس از آن به افراد یا کارشناسانی به عنوان پشتیبان شبکه نیاز است. اما سوالی که اغلب مدیران سازمان می‌پرسند این است که یک کارشناس شبکه دورکار استخدام کنیم یا یک کارمند تمام وقت که در سازمان حضور داشته باشد؟

محافظت از شبکه را برون سپاری کنید

پشتیبان یا کارشناس شبکه شخصی است که مهارت و تخصص کافی در زمینه شبکه‌های کامپیوتری داشته باشد. این افراد معمولا فارغ‌التحصیل رشته‌های کامپیوتری در گرایش‌های سخت افزار، نرم افزار یا مهندسی برق هستند. بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌ها، در زمان عقد قرارداد راه‌اندازی شبکه، یک کارشناس شبکه را نیز به صورت تمام وقت استخدام می‌کنند تا در صورت وجود هرگونه مشکل و یا نیاز به نصب نرم افزاهای مورد نیاز سازمان، این فرد اقدامات لازم را انجام دهد.

اما برخی از سازمان‌ها نیز تمایل به استخدام یک نیروی تمام وقت نداشته و می‌خواهند این اقدامات از طریق دورکاری تحت وب صورت بگیرد. کارشناس حضوری استخدام کنیم یا دورکاری تحت وب بهتر است؟ برون سپاری کردن پشتیبانی شبکه و سپردن این وظیفه به یک کارشناس دورکار مزایایی دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

مزایای دورکاری کارشناس شبکه تحت وب

مزایای کارشناس شبکه دورکار

دورکاری تحت وب چه مزایایی دارد؟ همان‌طور که کمی پیش هم گفتیم اغلب مدیران سازمان و شرکت‌های مختلف تمایلی به حضور یک کارشناس حضوری شبکه برای پشتیبانی شبکه ندارند و ترجیح می‌دهند از نیروی فریلنسر و دورکاری تحت وب استفاده کنند. این تصمیم مزایایی برای کارفرما و کارجو دارد. در ادامه به برخی از این مزایا اشاره خواهیم کرد.

پایین آوردن هزینه‌های درون سازمانی

با دورکاری تحت وب و کاهش تعداد نیروهای حضوری در داخل سازمان، هزینه‌های سازمان نیز کاهش پیدا می‌کند. از همین‌رو بسیاری از مدیران سعی دارند برای بخش‌هایی که نیازی به نیروی حضوری برای آن بخش چندان احساس نمی‌شود، از نیروی دورکار استفاده کنند. قطعا بخش‌های مختلف یک شبکه هر روز هفته نیاز به بررسی ندارند؛ بنابراین پرداخت حقوق ماهانه به یک پشتیبان شبکه درون سازمان منطقی به نظر نمی‌رسد!

پرداخت حقوق به میزان کار انجام شده

همان‌طور که کمی پیش هم اشاره شد، ممکن است یک کارشناس شبکه در هفته تنها چند ساعت کار مفید در راستای خدمات شبکه انجام داده باشد؛ در این صورت ممکن است بر سر چگونگی دریافت حقوق و مزایا با چالش مواجه شود.

یکی از مزیت های دورکاری تحت وب، تعیین دقیق ساعات مفیدی است که پشتیبان شبکه مشغول به کار بوده است. در چنین شرایطی محاسبه پرداخت حقوق و مزایا برای کارفرما به راحتی ممکن خواهد شد.

امکان انتخاب بین کارفرمایان و پروژه‌های مختلف

یکی از مزایای دورکاری تحت وب که سمت پشتیبان شبکه است، داشتن حق انتخاب و رسیدن به درآمد بیشتر است. اگر شما به عنوان یک کارشناس شبکه به عنوان نیروی حضوری تمام وقت در یک سازمان مشغول به کار شوید، ممکن است موقعیت‌های شغلی دیگری را از دست بدهید. دورکاری تحت وب برای یک پشتیبان شبکه از این جهت بهتر است که فرد کارشناس می‌تواند تعداد بیشتری پروژه در طول ماه انجام داده و در نهایت درآمد بیشتری کسب کند.

امکان کار حتی در شرایط کرونا

همان‌طور که می‌دانید با شیوع کرونا در سرتاسر دنیا، افراد زیادی به دورکاری روی آورده‌اند. برای پشتیبانی شبکه خود نیازی نیست حتما یک کارشناس حضوری استخدام کنید و فضای سازمان یا شرکت خود را شلوغ و پر رفت‌وآمد کنید. یک پشتیبان دورکار تحت وب می‌تواند در محیطی امن‌تر از فضای کار مانند منزل به سادگی به کارها رسیدگی کند.

رفع ایرادات و چالش‌های احتمالی توسط کارشناس دورکار

برخی از سازمان‌هایی که از خدمات شبکه استفاده می‌کنند، تمایلی به استخدام یک کارشناس شبکه نشان نمی‌دهند چراکه که ممکن است در میان کارمندان خود، یک کارشناس IT داشته باشند که در این حوزه مهارت دارد و می‌تواند از پس پشتیبانی شبکه بر بیاید.

اما گاهی اوقات سازمان‌ها ممکن است پس از راه اندازی شبکه با چالشی مواجه شوند که هیچ یک از افراد حاضر در سازمان قادر به عیب‌یابی و رفع آن چالش نباشند. در این صورت بهترین اقدام این است که پروژه‌های این‌‌چنینی به یک دورکار تحت وب سپرده شود و در صورت رفع مشکل تنها به ازای کاری که کرده است حقوق و پاداش دریافت کند.

کارشناس دورکار تحت وب

حقوق و دستمزد دورکار تحت وب چگونه محاسبه می‌شود؟

در دورکاری تحت وب پنل مدیریتی برای کارفرما ایجاد می‌شود که از طریق آن به جزئیات فعالیت‌های پشتیان شبکه دسترسی دارد و می‌تواند طبق ساعات فعالیت وی، حقوق را تعیین کند.

در صورت پایان قرارداد با یک کارشناس شبکه دورکار، چگونه می‌توان دسترسی او را به شبکه قطع کرد؟

برای افزایش امنیت دورکاری تحت وب، امکان قطع و وصل کردن دسترسی کاربران به پنل مدیریت وجود دارد.

آیا دورکاری تحت وب هزینه‌های مصرفی اینترنت را افزایش می‌دهد؟

یکی از مزیت های دورکاری تحت وب، پایین بودن میزان حجم مصرفی اینترنت است.