برای آموزش نصب و تعمیر دوربین مداربسته (CCTV installation and repair training) چه تجهیزاتی لازم است؟ آیا با دوربین‌های مخصوص کارهای حفاظتی آشنایی دارید؟ از انواع دوربین های مداربسته اطلاعاتی دارید؟ در آموزش نصب و تعمیر دوربین مداربسته مجموعه ترازنت شرکت کرده اید؟ یکی از موضوعات مهم قبل از خرید دوربین مداربسته، تشخیص اصل بودن بسته بندی و تجهیزات آن است. روش های تشخیص اصل بودن بسته بندی تجهیزات شبکه توسط کارشناس های ترازنت جمع آوری شده است.

یکی از تجهیزات برای ایمنی و رفاه استفاده از دوربین مداربسته است. امروزه کمتر ساختمانی را می‌توانید مشاهده کنید که از این تکنولوژی در آن به کار نرفته باشد. پس در این راستا بازار کار نصب و تعمیر دوربین مداربسته هم بسیار عالی بوده و می‌توان آینده شغلی خوبی را برای کسانی که آموزش‌دیده‌اند و روی آن تسلط کافی دارند را متصور شد. 

در دوره آموزش نصب و تعمیر دوربین مداربسته به شما صفر تا صد آن را یاد خواهند داد. نصب انواع دوربین‌های مداربسته که شامل: دوربین آنالوگ، تحت شبکه، دیجیتال و انتقال تصاویر آن بر روی گوشی هوشمند، تلویزیون و لپ‌تاپ در کنار تنظیمات نور، زمان و ارسال آن به ایمیل همگی آموزش داده می‌شود. آموزش نصب و تعمیر دوربین مداربسته یکی از دیگر خدماتی مانند خدمات کامپیوتری، خدمات it و … است که توسط مجموعه ترازنت ارائه می شود.

پشتیبانی و نصب دوربین مداربسته یکی دیگر از خدماتی است که توسط ترازنت ارائه می شود. ترازنت علاوه بر آموزش نصب و تعمیر دوربین های مداربسته به اجرا و پشتیبانی آن هم می پردازد.

دوره آموزش نصب دوربین مداربسته چه مزایایی دارد؟

یکی از شغل‌هایی که بازار کار عالی دارد و می‌توانید از این طریق کسب درآمد کنید، نصب و تعمیر دوربین مداربسته است. روزبه‌روز تقاضا برای نصب آن زیاد شده به همین خاطر بازار کار هم به نیروی کار بیشتری نیاز خواهد داشت. آموزش این دوره به سرمایه زیادی نیاز ندارد.

نصب دوربین مداربسته فقط در ایران کارایی ندارد بلکه در سایر کشورها هم بازار کار خوبی خواهد داشت. بعد از اینکه دوره آموزشی خود را به پایان برسانید فوری جذب بازار کار خواهید شد. 

آموزش تعمیر دوربین مداربسته

بیشترین خرابی‌ها در دوربین مداربسته مربوط به بخش تغذیه، CCTV و مدار تصویر است. در دوره آموزشی به‌صورت کامل آن را برایتان تشریح خواهند کرد. اما این نکته را بدانید که بخش مدار CCTV کاملا قابل تعویض خواهد بود. دوربین تحت شبکه نیز از مدارات پیشرفته‌تری نسبت به دوربین آنالوگ برخوردار است که در زمان آموزش تمام این موارد برای کارآموز تشریح و عیب یابی می‌شود.

از دستگاه‌های مهم برای سیستم امنیتی NVR بوده که برای دوربین‌های پیشرفته طراحی می‌شوند و کارایی کنترل بیشتری دارند. اگر مین برد این دستگاه دچار خرابی شود قابل عیب‌یابی و تعمیر خواهد بود. با آموزش نصب و تعمیر دوربین مداربسته به‌راحتی می‌توانید این دستگاه را نیز تعمیر کنید.

آموزش نصب دوربین مداربسته

اموزش نصب دوربین مداربسته توسط مجموعه ترازنت به کاراموزان داده می شود که به صورت عملی نحوه نصب را یاد خواهند گرفت. در این دوره نصب دوربین مداربسته، ترازنت سعی کرده است تا از نکات و اصولی خاص برای یادگیری استفاده کند. نصب دوربین های مداربسته به نسبت مدل و انواع مختلف آن، آموزشی متفاوت خواهد داشت. البته تفاوت آنها در نصب، فرق زیادی ندارد و با یادگیری کامل یکی از انواع دوربین های مداربسته می توانید در این زمینه خبره شوید.
آموزش نصب دوربین های مدار بسته می تواند از سری خدمات شبکه ترازنت باشد.
به طور کلی می توان راهنما و گام های آموزش و نصب دوربین مداربسته را در چند مرحله زیر خلاصه کرد.

  • محلی که قراراست دوربین مداربسته را نصب کنید، بررسی کرده و نقشه لازم را پیاده سازی کنید.
  • در مرحله بعد، نوع و مدل دوربین مداربسته توسط شخص کارفرما انتخاب و خریداری می شود.
  • مرحله سوم محل قرارگیری و زاویه بندی دوربین بررسی می شود.
  • در این مرحله باید عبور کابل ها را چک کنید و در صورت وجود سقف کاذب آن را شناسایی کنید.

انواع دوربین مداربسته باتوجه‌به شکل ظاهری

دوربین‌های مداربسته بر اساس شرایط انواع مختلفی دارند که هم از نظر ظاهری و هم از نظر تکنولوژی با همدیگر متفاوت هستند. این دوربین‌ها هرکدام در محیط مخصوص خود و باتوجه‌به کاربردی که خواهند داشت مورداستفاده قرار می‌گیرند. پس باید با انواع دوربین‌های مداربسته آشنا شوید تا بتوانید نسبت به مکان بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید. ما در این بخش به چند نوع از این دوربین‌ها و کارایی آنها اشاره خواهیم کرد.

دوربین مداربسته Bullet:

دوربین‌های بولت دارای ظاهری استوانه‌ای بوده که روی سطوح عمودی و دیوار نصب می‌شوند. همچنین قابلیت نصب روی سقف را نیز خواهند داشت و باتوجه‌به نوع و کیفیت آنها می‌توانند ضد آب و مقاوم در برابر گردوغبار باشند. بیشترین استفاده‌ای که از این دوربین‌ها می‌شود برای فضای خارجی است. در آموزش نصب و تعمیر دوربین مداربسته به این نوع دوربین هم خواهید پرداخت.

دوربین مداربسته مینیاتوری:

این نوع دوربین همان‌طور که از نامشان هم پیداست، دوربین‌های کوچکی هستند که به دوربین مخفی هم شهرت دارند. این نوع دوربین دارای مادون‌قرمز یا دید در شب نیستند به همین خاطر برای محیط‌های کم‌نور مناسب نخواهند بود.

دوربین مداربسته Dome:

دوربین مداربسته سقفی یا دام یکی از پرکاربردترین دوربین‌ها در فضاها امنیتی است. همان‌طور که از اسم آن پیداست نصب آن روی سقف انجام می‌شود و برای مکان‌ها بسته و داخلی بیشترین کاربرد را دارد. آموزش نصب و تعمیر دوربین مداربسته دام یکی از مهم‌ترین بخش‌ها خواهد بود.

دوربین مداربسته Box:

دوربین باکس به شکل مکعب‌های مستطیلی شکل هستند که پایه آنها به‌صورت جداگانه تهیه می‌شود. همین پایه‌ها باعث می‌شود که بتوان دوربین مداربسته را روی سقف یا روی دیوار آویزان کرد. همچنین با نصب لنز با زاویه کانونی مختلف می‌توان نوع تصویر آن را تغییر داد. 

البته باید بدانید که دوربین مداربسته باکس در برابر آب مقاوم نیست. پس اگر خواستید آن را در محیط خارجی نصب کنید حتماً آن را درون یک جعبه قرار دهید.

دوربین مداربسته هالوژنی:

این دوربین‌ها شبیه هالوژن‌های سقفی هستند که به‌عنوان دوربین مخفی از آنها استفاده می‌شود. پس برای مکان‌هایی که می‌خواهید دوربین قابل‌مشاهده نباشد بهتر است از این نوع دوربین مداربسته استفاده کنید.

دوربین مداربسته گردشی یا اسپید دام:

تمامی دوربین‌هایی که قابلیت چرخشی داشته باشند دوربین PTZ یا اسپید دام می‌گویند. این دوربین‌‌ها با قابلیت چرخشی که دارند به صورت اتوماتیک یا دستی که توسط دستگاه رکوردر یا اپراتور قابل چرخش هستند. از این دوربین‌ها زمانی می‌شود که بخواهند به صورت آنلاین و همزمان تصاویر را مشاهده کنند.

دوربین مداربسته بی سیم:

به دوربین‌هایی که نیاز به سیم‌کشی تصویر ندارند و انتقال داده‌های بی‌سیم استفاده می‌کنند، دوربین مداربسته بی‌سیم می‌گویند. این دوربین‌ها در نوع‌های آنالوگ، آی پی، ای اچ دی تولید می‌شوند. نسل جدید این دوربین‌ها دارای میکروفون داخلی و اسپیکر برای انتقال صدا است.

دوربین مداربسته را چگونه نصب می‌کنند؟

همان‌طور که در بالا اشاره کردیم دوربین‌ها مداربسته انواع مختلفی دارند. هرکدام از این دوربین‌ها مراحل نصب متفاوتی هم خواهند داشت. این دوربین‌ها باتوجه‌به نوع سیم‌کشی که دارند به آنالوگ و تحت شبکه تقسیم می‌شوند. نصب و تعمیر دوربین مداربسته تحت شبکه نسبت به آنالوگ پیچیده‌تر است. در این دوره کاملاً به شما آموزش داده خواهد شد. 

اولین مرحله برای نصب دوربین مداربسته طراحی نقشه ساختمانی، تعیین محل دوربین‌ها، نوع و تعداد آنها خواهد بود. پس از اینکه کار طراحی را تمام کردید نوبت به محل نصب دوربین‌ها است. پس آنها را محکم بر روی دیوار نصب کنید. البته باید به این نکته توجه نمایید که دوربین مداربسته را روی فلز عایق‌بندی نشده قرار ندهید چرا که باعث ایجاد نویز و اختلال در تصویر خواهد شد.

پس از نصب دوربین شروع به داکت کشی و کابل‌کشی کنید. کابل‌کشی به‌دقت زیادی نیاز دارد که هرگونه اشتباهی در این مورد با اختلال در ضبط و ارسال تصویر خواهد شد. بعدازاین مرحله نوبت اتصال دوربین به منبع تغذیه بوده و سپس راه‌اندازی آن است. باید توجه داشته باشید که انجام هر یک از این مراحل مستلزم رعایت استانداردهای خاص خواهد بود.

نصب دوربین مداربسته

مطالبی که تاکنون درباره تعمیر و نصب دوربین مداربسته ترازنت کسب کردید!

در آموزش نصب و تعمیر دوربین مداربسته به تمام نکات ریزودرشت در این حرفه اشاره خواهد شد. پس شما به‌صورت حرفه‌ایی می‌توانید وارد بازار کار عالی آن شوید و از این طریق کسب درآمد کنید.

چرا ترازنت به دنبال آموزش نصب و تعمیر دوربین مداربسته است؟

حوزه کاری دوربین های مداربسته بسیار گسترده شده است. در نتیجه می تواند بازارکاری عالی داشته باشد.

گام های نصب و تعمیر دوربین مداربسته چیست؟

این گام ها در مقاله ترازنت ذکر شده است که می توانید به ترتیب آن را مطالعه کنید.