فناوری اطلاعات یا IT (Information Technology) در برگیرنده حوزه های مختلفی چون نرم افزار، سخت افزار، برنامه نویسی، مدیریت، شبکه های کامپیوتری و تجارت الکترونیک است. مشاور آی تی نیز به شخصی گفته می شود که در این حوزه ها تخصص داشته و می تواند دیگران را راهنمایی کند.
این روزها اغلب سازمان ها یا شرکت های بزرگ و کوچک از خدماتی که در حوزه فناوری اطلاعات یا همان آی تی ارائه می شود برای توسعه بیزینس و سهولت ارتباطات خود استفاده می کنند. از آنجایی که خدمات IT بسیار گسترده است، برای اهداف خود در این زمینه باید از کارشناسان و مشاوران آی تی کمک بگیرید.
برای خدمات راه اندازی شبکه کلیک کنید.
یک مشاور آی تی در حوزه فناوری اطلاعات دانش تخصصی و بروز شده دارد و می تواند با تدوین برنامه های استراتژیک نیازهای یک سازمان یا شرکت را در حوزه فناوری اطلاعات رفع نماید. با توجه به گستردگی حوزه it، شرح وظایف یک مشاور فناوری اطلاعات نیز بسیار گسترده است. اگر می خواهید از یک جلسه مشاوره آی تی نهایت سود و استفاده را داشته باشید ابتدا باید بدانید در چه جهتی قصد استفاده از این خدمات را دارید.
بیشتر بدانید: خدمات شبکه
برای استفاده از خدمات یک مشاور آی تی، می توانید به صورت مستقیم از کارشناسی که در این زمینه دانش تخصصی دارد کمک بگیرید یا از شرکت های ارائه دهنده خدمات و مشاوره فناوری اطلاعات درخواست کمک کنید.
برخی از سازمان ها علی الخصوص سازمان های بزرگ و دولتی یک نیروی متخصص IT در محل سازمان خود به صورت تمام وقت در اختیار دارند. اما بسیاری از سازمان ها و شرکت های دیگر نیز ترجیح می دهند در صورت لزوم به یک کارشناس آی تی، از شرکت هایی که در این زمینه فعال هستند درخواست اعزام مشاور آی تی کنند.
شرح وظایف مشاور it
با توجه به اینکه اصلی ترین وظیفه یک مشاور آی تی، درک مشکلات پیش آمده و حل آن ها است، برخورداری از مهارت تحلیل و توانایی ارائه راهکارهای درست برای هر مشکل یا خطا از مهم ترین توانمندی های مشاوری است که در زمینه فناوری اطلاعات فعالیت می کند. لیست زیر بخشی از وظایف یک مشاور و متخصص آی تی است:
- برقراری ارتباط با اعضای تیم پشتیبانی IT برای رفع مشکلات رخ داده
- نظارت بر شبکه ها و سیستم های سازمان یا شرکت
- تجزیه و تحلیل مشکلات و ارائه راهکارهای شفاهی و کتبی
- ارائه مشاوره در زمینه توسعه شبکه
- مشاوره در زمینه توسعه استراتژی IT
- ارائه مشاوره برای ایجاد و توسعه سازمان های مجازی
- ارائه راهنمایی های لازم در خصوص تامین تجهیزات مورد نیاز برای سازمان ها (تجهیزات مورد نیاز در حوزه آی تی)
- مشاوره در زمینه آموزش های الکترونیک و فروش الکترونیکی
- ارائه مشاوره و راهکارهای عملی برای راه اندازی سرویس های مبتنی بر وب و اینترنتی
- مشاوره در زمینه برنامه ریزی سازمانی، ارزیابی عملکرد ها و پیشرفت فعالیت های سازمان در حوزه فناوری اطلاعات
- مشاوره در خصوص راهکارهایی برای افزایش امنیت سازمان
- مشاوره در زمینه نصب نرم افزارهای تخصصی مورد نیاز هر سازمان
چرا باید از یک مشاور IT کمک بگیریم؟
برخی از شرکت ها تصور می کنند نیاز چندانی به حضور یک مشاور آی تی درون سازمان خود ندارند. شاید برخی از مشکلات پدید آمده در سازمان که به حوزه فناوری اطلاعات مربوط می شود مشکلات ابتدایی باشد و دیگر کارکنان سازمان تان نیز از عهده برطرف کردن آن ها بر بیایند؛ اما قطعا نیرویی که تخصصی در زمینه ای تی ندارد نمی تواند تمامی وظایف مشاور it را انجام دهد.
یک مشاور آی تی پیش از هر چیزی این توانایی را دارد که انتظارات کارفرما و سایر کارکنان یک سازمان را درک کرده و راهکارها و دستور العمل های خود را مطابق با این نیازها ارائه دهد.
بیشتر بدانید: پشتیبانی شبکه
از طرفی دیگر شرح وظایف مشاور آی تی کاملا مشخص است بنابراین دیگر نگرانی بابت مشکلاتی که مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات است نخواهید داشت.
برخی از سازمان ها که اصرار بر عدم استفاده از خدمات مشاور آی تی دارند، هر بار و با بروز هرگونه مشکلی زمان زیادی از کارکنان حاضر در سازمان را می گیرند تا خود این مشکل را برطرف کنند!
در صورتی که با همکاری با یک مشاور آی تی شرح وظایف از پیش تعریف شده است. علاوه بر تمامی این موارد، یک متخصص آی تی تجربه و سابقه بالایی در این زمینه دارد بنابراین می تواند از دانش خود در جهت افزایش بهره وری و عملکرد سازمان شما استفاده کند.
برای مشاهده خدمات امنیت شبکه کلیک کنید.
مشاور آی تی باید چه مهارت هایی داشته باشد؟
مشاوران تخصصی حوزه فناوری اطلاعات مدرک IT دارند اما این بدین معنی نیست که تنها دارندگان مدرک IT می توانند در این زمینه فعالیت کنند.
افرادی که مدرک تحصیلی خود را در رشته هایی چون مهندسی کامپیوتر یا ریاضیات دریافت کرده اند نیز می توانند در این حوزه مشغول به فعالیت شوند. تجربه و سابقه بیش از هر چیزی دیگری در این زمینه حائز اهمیت است. یک مشاور آی تی برای اینکه بتواند شرح وظایف خود را به درستی به جا آورد باید از مهارت هایی برخوردار باشد که عبارتند از:
- مهارت مدیریت استراتژیک IT
- مدیریت فرایند های کسب و کار
- توانایی مدیریت سرویس های آی تی
- تسلط به مباحث نرم افزاری و سخت افزاری شبکه
- آشنایی با زبان های برنامه نویسی مانند C++، C، C#، NET، JAVA و…
- آشنایی با زبان انگلیسی
- مهارت در زمینه بروز کردن دانش تخصصی خود
برای مشاهده خدمات پسیو شبکه کلیک کنید.
چرا بهتر است خدمات مشاوره آی تی را برون سپاری کنیم؟
همان طور که در طول متن نیز اشاره شد شما می توانید یک متخصص آی تی در شرکت یا سازمان خود استخدام کنید یا از خدمات شرکت های ارائه دهنده خدمات آی تی کمک بگیرید. برون سپاری خدمات مربوط به مشاوره IT از جهات مختلفی حائز اهمیت است. برای مثال هزینه های درون سازمانی را کاهش می دهد. از آنجایی که سازمان شما همواره به خدمات یک مشاور آی تی نیاز ندارد، برای استخدام یک نیروی متخصص به صورت تمام وقت باید هزینه بیشتری بپردازید. در حالیکه می توانید هر زمان که نیاز به خدماتی در حوزه آی تی داشتید، با شرکت های ارائه دهنده خدمات مانند ترازنت تماس بگیرید و سوالات و مشکلات خود را با یک مشاور آی تی در میان بگذارید. با برون سپاری خدمات آی تی به جای استفاده از تخصص و دانش یک کارشناس فناوری اطلاعات، از دانش و تخصص یک تیم آی تی بهره مند خواهید شد.
بیشتر بدانید: خدمات اکتیو شبکه
چگونه از خدمات مشاور آی تی ترازنت استفاده کنیم؟
برای کمک گرفتن از مشاوران IT تیم ترازنت کافیست از طریق شماره های درج شده در سایت با ما تماس بگیرید. ترازنت با سال ها تجربه تخصصی در زمینه خدمات فناوری اطلاعات مانند راه اندازی شبکه، مشاوره شبکه، خدمات کامپیوتری و… فعالیت می کند. اگر می خواهید رشد و پیشرفت چشمگیری را در سازمان خود شاهد باشید می توانید به منظور کاهش هزینه ها و صرفه جویی در زمان خود از نیروهای متخصصی که تیم ترازنت در اختیار دارد استفاده کنید.
یک پاسخ
وظایف یک مشاور ای تی توی شرکت های دیجیتال مارکتینگ مثل شرکت میانبر چیه؟